Izrada web sajtova koji rade za Vaš biznis!

Web sajt je potreba jedne ozbiljne firme. Za Vas pravimo brze, moderne i efikasne web sajtove. Ukoliko imate bilo kakav zahtev u vezi dizajna, boja, funkcionalnosti tu smo da izađemo u susret.

Web sajtovi

Moderni i jedinstveni veb sajtovi koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe, bez obzira da li Vam treba sajt za predstavljanje biznisa, lični blog ili tome slično, tu smo za Vas.

Optimizacija sajta

Korišćenjem najboljih SEO tehnika i alata učinićemo da Vaš veb sajt bude što bolje pozicioniram u rezultatima organske pretrage na internet pretraživačima.

Web prodavnice

Ako planirate da pokrenete online biznis, nudimo Vam kompletna rešenja za web prodavnice koje osvajaju tržište i privlače nove kupce.

Održavanje sajta

Nudimo Vam usluge održavanja Vašeg web sajta, ažuriranje fotografija, video snimaka, tekstova, ažuriranje softvera koji pokreće web sajt, bezbedonosna ažuriranja.

Prednosti posedovanja web sajta

evo zašto treba da otvorite web sajt

Poverenje klijenata

Ljudi danas koriste internet da bi došli do željenog proizvoda i usluge. Ako imate sajt klijenti će Vas lakše pronaći i izgledaćete im profesionalnije što će pomoći rastu Vašeg biznisa.

Pružanje informacija

Na web sajtu možete pružati informacije o Vašim proizvodima ili uslugama, dati uputstva za upotrebu i na lak način možete dobiti povratne informacije od klijenata. Dostupan je svima 24/7.

Proširenje tržišta

Sjajan primer za ovo je ukoliko se bavite prodajom nečega, tj. imate prodavnicu. Izrada web prodavnice za Vas je idealno rešenje. Sa ovim pristupom ćete sigurno proširiti tržište svojih proizvoda.

Kakvi su naši web sajtovi?

Sajtovi koje mi pravimo imaju sledeće “osobine”

Atraktivan dizajn

Sajtovi koje mi pravimo imaju atraktivan i funkcionalan dizajn, koji je usklađen sa sadržajem veb sajta, a istovremeno je prepoznatljiv i zapamćen.

Brzina učitavanja

Dugo vreme učitavanja stranica može dovesti do toga da korisnik napusti sajt pre nego što je našao ono što je tražio. Naši web sajtovi su brzi i nemaju problema sa očitavanjem.

Sigurnost korisnika

Korisnici se moraju osećati bezbedno na veb sajtu. Svaki naš sajt obezbeđen je SSL sertifikatom i koristimo usluge proverenih veb hostinga.

Orijentisanost ka korisniku

Dobar sajt treba da prati potrebe svojih korisnika i da bude jednostavan za korišćenje. Ako je sve “nabacano” to ružno izgleda i odvlači korisnike. Na našim sajtovima svi mogu da se snađu.

Prilagođenost uređajima

U današnje vreme najveće posete sajtovima su sa mobilnih telefona. Mi brinemo o tome i svi naši sajtovi su prilagođeni mobilnim telefonima i tabletima.

Kvalitetan sadržaj

Kvalitetan sadržaj je jedna od najvažnijih osobina dobrog veb sajta. Od nas dobijate koristan, relevantan i originalan sadržaj prilagođen ciljnoj publici.

Često postavljana pitanja

pitanja koja nam postavljaju klijenti
Koliko vremena treba za izradu web sajta?

Prvo je potrebno da znamo veličinu projekta da bi dali okvirno vreme izrade web sajta. Velika razlika je između obične landing stranice ili jednostraničnog sajta naspram web prodavnice ili nekog zahtevnijeg projekta.

Da li će web sajt biti vidljiv na Google pretrazi?

Da svaki sajt pa i najosnovniji tip prijavljujemo na Google Search Console. Dalja vidljivost i pozicioniranje zavisi od SEO optimizacije Vašeg web sajta.

Kako funkcioniše održavanje web sajta?

Što se tiče usluge održavanja web sajta za to ne postoji fiksna cena. Klijent kome je ponekad potrebno uraditi sitnu prepravku tu uslugu može dobiti i besplatno. Ukoliko Vaš sajt ima potrebno održavanje na mesečnom nivou, cena se formira u zavisnosti od potrebnog vremena i rada na sajtu.

Koliko košta izrada web sajta?

Cena izrade web sajta zavisi od više faktora kao što je veličina web sajta, broj stranica, opseg dizajna, dodatne funkcionalnosti. Najbolje je da popunite formular (klik) i date nam što više informacija o vašim potrebama i nakon toga ćete dobiti ponudu.

Da li je potrebno uzimati hosting i domen?

Usluge web hostinga i kupovine domena rade hosting provajderi i RNIDS. Od nas možete dobiti preporuku gde da uzmete web hosting i registrujete domen, takođe možemo to obaviti umesto Vas kako bi Vam olakšali ceo proces.

Da li su sajtovi prilagođeni svim uređajima?

Odgovor je DA. Web sajtovi koje pravimo su apsolutno prilagođeni svim vrstama uređaja. U današnje vreme je potrebno da imaju dizajn i za mobilne uređaje sa kojih dolazi najveći broj poseta.

Potreban Vam je web sajt?