Internet oglašavanje

Internet oglašavanje

Želite da povećate svoju prisutnost na internetu? i dođete do potencijalnih kupaca? Facebook, Instagram i Google su idealna opcija za oglašavanje Vaših proizvoda i usluga.

facebook oglasavanje

Facebook oglašavanje

Oglašavanje na Facebooku je odličan način da se Vaš brend prikaže u feedu ciljnih klijenata. Kreiraćemo Vam efikasne i ciljane kampanje kojima ćete privući pažnju publike i dobiti veću vidljivost.

google ads

Google oglašavanje

Jedan od najboljih načina da Vaš brend bude primećen. Google Ads kampanje koje targetiraju vašu ciljnu grupu na osnovu ključnih reliči, lokacija i drugih kriterijuma kako bi osigurali da će se reklama prikazivati pravoj publci.

instagram oglasi

Instagram oglašavanje

Instagram oglašavanje je sve popularnije jer ova društvena mreža nudi opcije za kreiranje kreativnih oglasa. Mi kreiramo kampanje koje će poboljšati prepoznatljivost Vašeg brenda i povećati prodaju.

youtube reklame

Youtube oglašavanje

Efikasan način povezivanja sa klijentima . Kreiramo email marketing kampanje sa relevantnim i zanimljivim sadržajem kako bi ste održali dobar odnos sa klijentima i povećali prodaju.

google oglasi

Google oglašavanje

prednosti google oglašavanja
ciljanje publike

Ciljano oglašavanje

Google Vam omogućava da ciljate publiku prema ključnim rečima i lokacijama što znači da se Vaši oglasi prikazuju samo ljudima koji traže proizvode ili usluge koje Vi nudite

roi zarada

Zarada na investirano

Google oglašavanje je dosta poznato po tome što ima visoku stopu povratka uloženog (ROI – Returns on investment) zbog svojih opcija koje korisnicima omogućavaju razne vidove kampanja

uspeh kampanje

Merenje uspeha kampanje

Google oglašavanje omogućava korisnicima da prate uspeh svojih kampanja putem analitika kako bi mogli da prilaagode strategije i poboljšaju učinkovitost.

facebook vodjenje

Facebook oglašavanje

prednosti facebook oglašavanja
najveca drustvena mreza

Najveća društvena mreža

Facebook je trenutno najveća društvena mreža na svetu što znači da korišćenjem Facebook reklama imate pristup najvećoj publici koju možete ciljati svojim oglasima.

retargeting

Mogućnost retargetinga

Facebook Vam omogućava da koristite retargeting kako bi se ponovo povezali sa korisnicima koji su već imali interakciju sa Vašim brendom.

opcije oglasavanja

Raznolike opcije oglasa

Facebook oglašavanje Vam nudi raznolike opcije oglasa u vidu slika, karusela, događaja, anketa, dinamičkih, messenger oglasa…

Instagram oglašavanje

prednosti instagram oglašavanja

Vizuelni format

Instagram je poznat po svojoj “vizuelnoj prirodi” što omogućava da se sadrđaj prikaže kroz kreativan sadržaj i na veoma efektivan način.

Hashtag kampanje

Instagram Vam omogućuje uključivanje u hashtag kampanje, što je odličan način da se povežete sa svojom ciljnom publikom

instagram shop

Instagram shop

Instagram shop je funkcija koja Vam omogućava da prodajete proizvode direktno na Instagramu, prednost je lako označavanje proizvoda.

Youtube reklame

YouTube oglašavanje

prednosti youtube oglašavanja

Velika publika

YouTube je druga po veličini društvena mreža na svetu i njena prednost je što reklame mogu dosegnuti veliki broj ljudi širom sveta.

Ciljanje po interesima

YouTube nudi opciju oglašivačima da publiku ciljaju po interesu. Primer: Prodajete auto delove – reklama se pušta ljudima koji prate takav sadržaj

Angažovanost publike

Istraživanja kažu da su YouTube korisnici skloniji interakciji sa reklamama nego korisnici ostalih društvenih mreža.

Zainteresovani ste za kampanju?