Grafički dizajn

Grafički dizajn

Želite da budete prepoznatljivi u poslovnom svetu? Za Vas nudimo širok spektar usluga iz grafičkog dizajna. Vaša ideja postaće stvarnost, bilo da se radi o…

Logo dizajn

Logo je jedan od važnijih elemenata prepoznavanja brenda. On pomaže ljudima da brzo i lako prepoznaju kompaniju ili organizaciju. Za Vas kreiramo logo koji će se pamtiti.

Dizajn kataloga

Katalog je mesto gde korisnici mogu da pronađu željenu informaciju, proizvod ili uslugu. Učinićemo da Vaši proizvodi u katalogu budu prikazani na atraktivan i jedinstven način.

Prezentacije

Kreativnost i inovativnost su ključni faktori u dizajniranju prezentacija koje će privući pažnju klijenata i ostaviti neizbrisiv utisak na Vaše poslovne partnere.

Dizajn vizit kartica

Dizajniramo vizit kartice koje će svaki klijent sačuvati. Garantujemo atraktivan dizajn koji će biti u skladu sa Vašim poslovanjem i ostaviti dobar prvi utisak o Vama.

Dizajn menija

Meni predstavlja ponudu ugostiteljskog objekta i treba da se uklapa u ambijent lokala. Obećavamo atraktivan izgled u Vašem stilu i dobro osmišljen raspored elemenata.

Posteri i plakati

Posteri i plakati za proslave, žurke, poslovne događaje i sve tome slično. Namenjeni za štampu i za objavljivanje na svim društvenim mrežama.

Zašto je bitno da imate dobar logo?

Prvi utisak

Dobar logo je veoma bitan element za uspešno poslovanje. On predstavlja vizuelni identitet Vaše kompanije i prestavlja prvu tačku kontakta sa Vašim potencijalnim klijentima. Dobar logo će ostaviti snažan utisak na klijente i održati Vaš brend u žiži interesovanja.

Prepoznatljivost

Logo najviše doprinosi prepoznatljivosti Vašeg brenda. Dobar logo treba da bude jednostavan, lako prepoznatljiv i lako zapamćen, kada Vaši klijenti vide Vaš logo treba da se sete Vašeg brenda i da osećaju povezanost sa Vašom kompanijom.

Razlikovanje od konkurencije

Dobar logo takođe može da pomogne u stvaranju brenda koji se razlikuje od konkurencije. Kada imate logo koji je jedinstven, originalan i prepoznatljiv možete se istaći u moru sličnih proizvoda i usluga.

Često postavljana pitanja

pitanja koja nam postavljaju klijenti

Ispod možete da vidite listu često postavljanih pitanja, klikom na strelicu otvoriće se polje sa odgovorom

Koliko korekcija i revizija nudite?

Kada radimo nešto, želimo da klijent bude 100% zadovoljan i uvek ćemo da izađemo u susret oko korekcija i revizija.

U kom formatu isporučujete logo?

Kada završimo sa dizajniranjem, isporučujemo Vam logo u nekoliko formata za razne namene uključujući vektorske fajlove kako bi se mogao skalirati bez gubljenja kvaliteta

Koje programe koristite?

Sve zavisi od toga šta se dizajnira. Neki od programa su Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw, Canva…

Zainteresovani ste za usluge grafičkog dizajna?