Fotografija, video

Fotografija, video

Profesionalne fotografije poboljšavaju izgled veb sajta ili marketinške kampanje. Kvalitetnom fotografijom možete podstaći interes klijenata i pomoći da se istakne Vaš proizvod ili usluga. Video materijali su takođe bitni i pomažu da se Vaš predstavi na inovativan način.

fotografija

Fotografisanje

Nudimo usluge fotografisanja za marketinške svrhe – za veb sajt, društvene mreže, kampanje, fotografije proizvoda za online prodavnicu i tome slično.

obrada fotografija

Uređivanje fotografija

Profesionalno uređivanje fotografija, poboljšavanje boja, efekata i drugih elemenata kako bi se postigao visok kvalitet i kako bi Vaše fotografije ostavile dobar utisak.

video materijal

Snimanje video materijala

Snimanje video materijala za Vaš veb sajt, društvene mreže, kampanje. Može biti na određenoj lokaciji ili izvedeno u profesionalnim uslovima u agenciji.

video

Obrada video snimaka

Obrađujemo video snimke koje smo kreirali, ali i Vaše video snimke koristeći moderne alate za obradu u cilju održanja maksimalnog kvaliteta snimaka koje ćemo Vam isporučiti.

Prednosti dobre fotografije/video zapisa

kvalitetna fotografija video imaju mnoge prednosti a ovo su neke od njih
fotografije privlacne

Vizuelna privlačnost

Kvalitetna fotografija ili video materijal mogu biti privlačni na prvi pogled što utiče na pažnju publike i može ih privući da pregledaju sadržaj dalje.

sirenje informacija

Širenje informacija

Fotografije i video materijali mogu brzo prenositi informacije što je korisno pri promociji proizvoda, usluge ili događaja.

ucinkovitost fotografije

Učinkovitost

Fotografija ili video su većini publike mnogo zanimljiviji od dugačkog i dosadnog teksta, korisnici se duže zadržavaju i lakše se prenosi poruka.

Povećan angažman publike

Fotografija i video koji su kvalitetno snimljeni će izazvati emocionalne reakcije publike i povećati želju da ostvare komunikaciju sa Vama.

drustvene mreze fotografija

Društvene mreže

Društvene mreže su sjajno mesto za deljenje fotografije i video snimaka, tamo ih publika danas najviše i gleda, samim tim povećavate šanse za primećenost.

Poverenje klijenata

Ako imate kvalitetnu fotografiju klijenti će Vas shvatati ozbiljnije, jednostavan primer je veb prodavnica gde fotografije trebaju da budu kvalitetne i da jasno predstavljaju proizvod.

Zainteresovani ste za fotografske usluge?