Društvene mreže

digitalni cenovnik

OSVEŽITE IZGLED VAŠIH DRUŠTVENIH MREŽA UZ NAŠ

MARKETING DIZAJN

Kompletna digitalna rešenja za ugostitelje. Kreiramo digitalne cenovnike po Vašim željama i zahtevima, dobijate jedinstven dizajn digitalnog cenovnika i držača za njega, u nastavku saznajte detaljnije…

Facebook

Profesionalna podrška u vođenju Facebook stranice/naloga. Planiranje objava, odgovaranje na poruke, komentare, analitika, oglašavanje i sve što treba da bi Vaša stranica zasijala i privukla nove klijente.

LinkedIN

LinkedIn je savršena društvena mreža za poslovnu komunikaciju i pronalaženje novih poslovnih prilika. Mi smo tu da Vam pomognemo u vizuelnom izgledu, planiranju objava i ostvarivanju komunikacije.

Instagram

Kreativnim rešenjima ćemo Vam pomoći u izgradnji dobrog Instagram profila. Učinićemo da bude vizuelno atraktivan, voditi promotivne kampanje, planirati objave i činiti sve da postignete uspeh.

TikTok

Najnovija i možda trenutno najefikasnija platforma za promociju Vašeg brenda i biznisa. Ako želite da Vaši snimci i izgled profila budu na vrhunskom nivou i “odrade Vam posao” tu smo za Vas.

Šta znači vođenje društvenih mreža?

pogledajte šta podrazumeva profesionalno vođenje društvenih mreža
drustvene mreze profili

Izgled profila

Brinemo se da Vaš nalog na društvenoj mreži koju vodimo bude vrhunskog izgleda, odnosi se na profilnu sliku, banere, izgled objava…

Strategija za objave

Pravimo plan objava na nedeljnom i mesečnom nivou za Vaš poslovni nalog na društvenoj mreži koju vodimo i kreiramo zanimljiv sadržaj…

Komunikacija sa klijentima

Vršimo komunikaciju sa klijentima ukoliko to želite – odgovaranje na poruke, servis za automatske poruke (ukoliko je potrebno)

Analiza konkurencije

Vršimo analizu konkurencije i tržišta koje je slično Vašem i naspram toga gledamo šta je dobro a šta loše za Vaš biznis, ne brinite se bićete unikatni.

Sprovođenje kampanja

Vodimo marketinške kampanje na društvenim mrežama na kojima je to omogućeno, radi lakšeg privlačenja novih potencijalnih klijenata.

Statistika profila

Za svaku društvenu mrežu koju vodimo dobijaćete izveštaje o posetiocima, radnjama, komentarima, deljenjima, kao i preporuke šta bi trebalo uvesti…

Zainteresovani ste za vođenje društvenih mreža?