Digitalni cenovnik

digitalni cenovnik

ZA SVE MODERNE UGOSTITELJE PREDSTAVLJAMO

DIGITALNI CENOVNIK

Kompletna digitalna rešenja za ugostitelje. Kreiramo digitalne cenovnike po Vašim željama i zahtevima, dobijate jedinstven dizajn digitalnog cenovnika i držača za njega, u nastavku saznajte detaljnije…

ŠTA JE DIGITALNI CENOVNIK?

Digitalni cenovnici su online rešenja za ugostitelje koji žele da se reše svojih papirnih menija. U obliku su veb stranice na koju se odlazi kada gost skenira QR kod koji se nalazi na držaču na stolu, a moguće i na vratima. Ovakve stvari postoje već neko vreme ali mi dolazimo sa potpuno novim pristupom!

Jedinstven dizajn cenovnika i držača

Kada naručite digitalni cenovnik kod nas, prvo se dogovaramo oko dizajna stranice za cenovnik. Dobićete jedinstven dizajn menija i držača koji se uklapa u Vaš ugostiteljski objekat!

Prilagodljivost svim tipovima ugostitelja

Bilo da ste mali kafić ili elitni restoran za Vas imamo rešenja za digitalni cenovnik. Postoji više tipova cenovnika u zavisnosti od veličine lokala i ostalih potreba, a postoje i oni sa dodatnim funkcijama.

digitalni cenovnik qr

Jednostavno korišćenje

U današnje vreme su se svi navikli na korišćenje QR kodova. Gost otvori kameru mobilnog telefona , skenira kod i automatski ide na stranicu Vašeg digitalnog cenovnika.

Nema gužve na stolu

Česta situacija u ugostiteljskim objektima je da gosti dođu i sa stola prebacuju natrpane papirne menije i držače na stolicu. Sa digitalnim cenovnikom nema tih problema.

Možete dodati informacije

U digitalni cenovnik pored slika, opisa i artikala možete dodati razne informacije kao što su promenjeno radno vreme, predstojeće događaje, akcije i popuste.

Bolji prikaz artikala

Slažemo se da je i na papirni meni moguće odštampati sliku ali to onda zauzima mnogo više prostora i gostima je teže da se orijentišu. Digitalni cenovnik Vam nudi savršen prikaz artikala,

Jednostavna izmena

Verovatno ste nailazili na menije gde su neke cene škrabane i dopisivane ili prelepljivane kojekakvim nalepnicama? Ne brinite digitalni cenovnik neće biti zgužvan ili prelepljen.

Pomažete očuvanju prirode

Samim činom uvođenja digitalnog cenovnika Vi pomažete svom poslu, a što je još lepše i prirodi. Možete da zaboravite na štampanje velikih količina i nepotrebno trošenje papira.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Saznajte detaljnije o digitalnom cenovniku

Klikom na polje sa pitanjem, otvara vam se polje sa odgovorom

Da li će svi lokali imati isti cenovnik kao što je moj?

Neće, jer upravo u tome se ogleda naš način pristupa ovom cenovniku. Imate pravo da izrazite sve Vaše želje i zahteve u vezi izgleda i funkcija cenovnika, kao i držača na kom će stajati

Šta mi je potrebno za digitalni cenovnik?

Potrebni su Vam detalji iz vašeg standardnog cenovnika, informacije koje želite da postavite, logo, fotografije artikala (Ako posedujete i želite takav tip cenovnika, ako nemate fotografije tu smo na raspolaganju)

Da li uvek mogu da izmenim artikle?

Naravno, postoji mogućnost da Vas obučimo za dodavanje, a postoji mogućnost i da mi vršimo naknadne izmene besplatno u roku od godinu dana.

Kolika je cena digitalnog cenovnika?

Cena zavisi od zahtevnosti Vašeg digitalnog cenovnika, zato što postoji mnogo mogućnosti. Kontaktirajte nas, iznesite kako želite da izgleda i dobićete tačan iznos cene. Kod nas se izrada plaća samo jednom, i dobijate godinu dana održavanja ako ste odabrali napredniji tip. Nakon toga postoje razne opcije za održavanje

Budite slobodni da nas pozovete

Kontakt informacije

Za sva dodatna pitanja obratite se na mejl ili broj telefona koji se nalaze ispod, klikom na ikonicu možete da pošaljete ili pozovete.

Broj telefona

063/831-4241

Email adresa

office@lamp.rs